Rekordmange lesere og hackerforsøk for Bodøposten.no

bodøposten

Bodøposten.no har siden oppstarten i september fått stadig flere lesere, men nettavisen i Bodø har også blitt utsatt for utallige forsøke på hacking etter oppstarten. Men nå har Bodøposten.no fått ny server – igjen.

Bodøposten.no skrev allerede i november om at kapasiteten på serverne, harddisken som lagrer og gjør nettavisen tilgjengelig for lesere, var sprengt. Den lokale nettavisen i Bodø var utilgjengelig for leserne i flere timer og man måtte bytte til en server med mer kapasitet.

Les også:  FREYR Battery og Aleees samarbeider om katode produksjon i Norden

Men økningen av lesere har fortsatt og nå oppgraderer Bodøposten.no server igjen. Ikke bare for å takle et økende antall lesere, men også økende forsøk på hacking.

– Vi er glade for å kunne gi våre lesere en enda raskere nettavis, både på PC og mobilt, sier redaktør Gunnar Andreassen.

Men et bedre forsvar mot hacking av Bodøposten.no har også vært et moment når man oppgraderte server-løsning.

Les også:  Innstilt skoleskyss i Rana fredag

– Bodøposten.no er en populær nettavis, alle populære nettsider opplever forsøk på innbrudd og sabotasje, men nå har vi oppjustert standarden nok en gang, så vi får håpe det holder i denne omgang, sier Andreassen.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.