Refrigerdating: Finn kjærligheten via kjøleskapet

samsung

For å gjøre det enklere for single nordmenn å finne den rette, har Samsung Electronics Nordic produsert datingtjenesten Refrigerdating. I motsetning til mer tradisjonelle datingtjenester, hvor profilen ofte består av et portrettbilde, presenterer man seg på Refrigerdating gjennom et bilde på innsiden av kjøleskapet.

– Det er ikke alltid lett å møte den riktige i dating-jungelen, men det sies at veien til kjærlighet går gjennom magen – så hvorfor ikke bruke hva vi spiser som veiledning? I stedet for å basere førsteinntrykket av en potensiell partner på et redigert profilbilde, kan du med Refrigerdating basere det på noe uventet og ærlig – som forhåpentligvis er litt mer representativt for hvem personen faktisk er, sier Elin Axelsson, PR Manager hos Samsung.

Hva du spiser sier noe om hvem du er
Mat har alltid vært sterkt knyttet til kultur og hvem vi er som personer, ettersom hva vi spiser ofte også gjenspeiler andre interesser. En person som har en veldig stor treningsinteresse kan oppbevare proteinshakes i kjøleskapet, mens en ekte livsnyter kanskje fyller kjøleskapet med østers og champagne, og den travle kanskje ikke engang bruker kjøleskapet sitt.

På denne måten kan single personer tydeligere presentere sin identitet gjennom Refrigerdating. Refrigerdating er tilgjengelig på Refrigerdating.com fra 15. januar og er gratis for alle.

Samsungs innovasjon handler om å oppdage og utvikle teknologi som forenkler folks hverdag. Med kjøleskapet Family Hub kan du, i tillegg til lagring av dagligvarer, kommunisere med familien og underholde deg selv og dine gjester. Kameraer på innsiden av kjøleskapet tar også bilder av maten din, slik at du lett kan se hva som må handles på veien hjem direkte i mobilen. Men et bilde fra innsiden av kjøleskapet kan brukes til mer enn det. I Refrigerdating kan du la bildet av det du spiser fungere som en presentasjon av deg selv.

Slik fungerer Refrigerdating
For å kunne finne kjærligheten via Refrigerdating må du laste opp et bilde på innsiden av kjøleskapet ditt på Refrigerdating.com. Tjenesten er basert på Swipe-teknologien der brukerne enten drar til høyre (for å like) eller venstre (å mislike).

For å kontakte og skrive til folk på datingplattformen må man matche med hverandre, noe som betyr at begge må ha trykket «like» på det respektive bildet. Ingen brukerdata blir lagret for andre formål enn å skape mulighet til å finne kjærlighet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.