Råkult album av Center of the Universe: «Expansion Pack»

Expansion Pack

Ikke all musikk blir bedre av å bli remixet, men de nye versjonene av kjente Center of the Universe-låter har ikke bare en ny beat, her er det helt nye komposisjoner. Bodøposten.no har fått høre på albumet før det slippes 22. februar:

Albumet «Expansion Pack» åpner med Flash Forward (Endless Winther Flutemix) som er kul, men litt stresset, sånn sett passer det som åpnings-låt, for man er full av forventninger.

Neste ut er Chords (Guvi Remix) som rett og slett er råkul. Fantastisk remix. Så kommer Kashida (Magnus International Remix) som igjen er en råkul mix.

Dervish You Were… (a Mesak Dub) er en mer chill låt, og det trengtes, for de to foreågende låtene satte forventningene helt i taket. Men igjen en kjempekul remix låt.

Og slik fortsetter det bare. Nivået her er skyhøyt.

Dette er ikke pop. Det er elektronisk musikk, for de som liker kvalitet. Musikk som man kan høre på flere ganger.

Missed Call Of Cthulhu Feat. Barry Kavanagh (squid Like Head Mix By Sloth UK) er også råkul. Helt fantastisk remix. Kjempebra!

Og her er det masse godbiter. Equalizer Feat. WHALESHARKATTACKS (Boblebad Requalizer) er en personlig favoritt. Hele albumet er faktisk råkult. Det er bare å løpe og kjøpe. Det må bli terningkast 6!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.