Radio Vinyl seiler fram i motvind

radio vinyl

Etter nedleggelsen av FM-nettet har flere etablerte radiokanaler mistet lyttere. For Radio Vinyls sin del går lyttertallene opp. Mellom 80 000 og 100 000 finner nå fram til kanalen hver dag, viser PPM-tall målt av Kantar Media.

Kanalen, som startet på nyåret 2017, har sett en jevn tilvekst av lojale lyttere som setter pris på musikken fra gullalderen. For ett år siden var kanalen kun på planleggingsstadiet og hadde ikke én eneste lytter.

I spissen står Leif-Erik Forberg og Vidar Lønn-Arnesen. Begge kjente fra radio og TV i mange år. Nå presenter duoen de største sangene fra 50-, 60- og 70-tallet på den ferske DAB-kanalen.

– Vi er også vidåpne for lytternes egne favorittplater, mye av musikken som spilles velges ut i samarbeid med lytterne, sier Forberg.

Leif-Erik Forberg er det nok også mange som husker fra Casino på TVNorge. Han har ikke helt forlatt underholdningselementet på Radio Vinyl. Med seg på Radio Vinyl har Leif-Erik Forberg også sin gamle kollega Vidar Lønn-Arnesen.

– Vi hadde det mye moro sammen i NRK, nå har vi det på Radio Vinyl, sier radioveteranen Forberg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.