Radio Vinyl gir bort 100 000 kroner til lyttere før jul!

radio vinyl

Radiokanalen Vinyl er i det gavmilde hjørnet før jul. Nå skal de dele ut penger til sine lyttere. Det foregår ved at de profilerte programlederne ringer tilfeldig valgte telefonnumre og spør de som svarer hvilken radiokanal de lytter til.

Er det første svaret Vinyl eller Radio Vinyl får den som tar telefonen 50 000 skattefrie kroner i hånda. Uten videre spørsmål.

Årsaken til at Radio Vinyl går det uvanlige skrittet og gir penger til lytterne er flere. Ifølge programlederne Leif-Erik Forberg og Lars Eikanger er det både for å feire at radiostasjonen vant prisen som årets radiokanal under Prix Radio i Norge og at de ønsker at flere skal bli kjent med kanalen, som har fått mange nye lyttere i løpet av kort tid.

– I første omgang har vi satt av 100 000 til to av de som blir oppringt, og vi håper virkelig å få gitt dem bort i løpet av kort tid, sier radio-kameratene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.