Premiere på TV3 og Viaplay: Casper Christensen sier «Unnskyld, Norge»

tv3

En skandalisert og arbeidsløs Casper Christensen må flykte til Norge for å unnslippe en rekke kleine metoo-anklager som har gjort ham til en persona non grata i Danmark.

Dette er utgangspunktet for den nye komiserien Unnskyld, Norge, som har premiere på TV3 og Viaplay torsdag 29. august kl. 22.30.

Unnskyld, Norge er en fiktiv dokumentarserie – en såkalt mockumentary. Med et kamera klistret til seg 24 timer i døgnet er Danmarks mest populære komiker, Casper Christensen (også kjent som han andre i Klovn), klar til å få dokumentert sin udiskutable suksess – slik at både han selv og resten av Danmarks befolkning kan nyte den. 

Les også:  Sørg for en sikker sankthansfeiring!

Slik går det imidlertid ikke. Han rømmer til Oslo i et desperate forsøk på å gjenvinne sin popularitet og takker ja til noe han tror er et talkshow, mens han i virkeligheten er castet til en tarvelig realityserie om kjendiser som skal overleve i villmarken.

Om rollen sier Casper: 

– Casper i Unnskyld, Norge viser hvordan det tar seg ut når menn ikke klarer å bli voksne, men fortsetter å oppføre seg som 25-åringer. Når man er 50 år hadde det vært fint å bytte noe av selvopptattheten og kåtheten mot erfaring og ro. Men det er ikke noe alternativ for Casper-figuren i denne serien. Det er både pinlig og morsomt. 

Les også:  – Husk å ta med alt søppel hjem i sommer

Ved siden av Casper Christensen byr Unnskyld, Norge på en rekke kjente norske ansikter – blant andre Petter Stordalen, Magnus Carlsen, Ulrikke Falch og Morten Ramm. De blir alle involvert i komikerens desperate jakt på suksess – hvor lavt den enn måtte utspille seg. 

Legg til navn som Else Kåss Furuseth, Erik Solbakken, Tusvik og Tønne, Mia Hundvin, Lars Berrum, Hans Petter Burås og Petter Pilgaard – puh! – og det er duket for celebre pinligheter av høyeste orden. 

Les også:  DNT går nye veier for å få folk til å velge Norge i sommer

Unnskyld, Norge har premiere torsdag 29. august kl. 22.30 på TV3 og Viaplay. På sistnevnte tjeneste vil alle seriens episoder legges ut samme kveld. 

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.