Philips TV lanserer to nye OLED+ med lyd fra Bowers & Wilkins

Philips

Både Philips OLED+934 og OLED+984 har, med hjelp av de nyeste OLED-skjermene og tredje generasjon P5-bildeprosessor, fått en enda bedre bildekvalitet enn tidligere modeller. Det vises blant annet i bedre støyreduksjon, skarpere bilde, mer eksakte farger og hudtoner samt bedre kontrast, uansett bildekilde. OLED+984 vant også nylig EISA-prisen Best Home Theatre TV 2019-2020.

Tredje generasjon Philips P5 Perfect Picture Engine har den kraft som kreves for økt bildekvalitet gjennom bearbeiding med Philips Perfect Natural Reality. Dessuten forbedres HDR-ytelsen for bildekilder med HDR10 og HDR10+. Innhold med Dolby Vision kan også håndteres.

De nye TV-apparatene fortsetter også sine forgjengeres europeiske designtradisjoner ved å bruke autentiske materialer som glass, metall og stoff, fra den danske tekstilprodusenten Kvadrat.

For modellene OLED+934 og OLED+984 har utviklingen helt fra begynnelsen blitt håndtert av Philips TV i samarbeide med Bowers & Wilkins. Dette ga mulighet til å utvikle det nye lydsystemet slik at det løfter ytelsen til noe utover det vanlige.

Til forskjell fra forgjengeren 903 har begge apparatene høyttalersystem med flere drivere i separate, akustisk optimerte, eksterne innfatninger som har mange av de designkjennetegnene og den spesielle teknikken som finnes hos alle Bowers & Wilkins lydprodukter.

Begge apparatene har Dolby Atmos-dekoding. OLED+934 er også Philips første TV med Dolby Atmos-enheter som er rettet oppover og disse er plassert høyst opp på høytalerdelen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.