Petter Northugs nye sportsbriller vekker oppsikt

brand assist

Det finnes flere måter å få oppmerksomhet på. De nye Northug-sportsbrillene er utvilsomt en av de sikreste. Fra 17. august 2019 er de i butikkene.

Da Petter Northug jaget gjennom langrennsløypene, var det ikke bare nordmenn som festet blikket sitt mot mållinja for å få med seg innspurten. Det gjorde hele langrennsverden. Petters glødende konkurranseinstinkt har gjort ham til en av Norges mest populære og omtalte idrettsutøvere gjennom tidene.

Det har alltid skjedd noe rundt og med Petter. Nå skjer det noe igjen.

Fargerike og optimale
Denne uken lanserer Northug® sine nye multisportbriller over hele Norge. Northug sportsbriller er et slags speilbilde av mannen som til sammen høstet 20 medaljer i OL og VM: De er fargerike, uredde og robuste. Og de gir deg glimt i øyet uansett hvilken idrett du driver med.

– Jeg har naturligvis veldig høye ambisjoner når vi nå lanserer våre multisportbriller. Dette er bare begynnelsen på en rekke nye produkter fra Northug, og vi har som målsetting å levere produkter som er unike og uslåelige. Dette nye kapittelet i karrieren gleder jeg og de rundt meg veldig til å sette i gang med, sier Petter Northug.

Northug-brillene er designet i samarbeid med Norges mest kjente industridesigner, Bård Eker, som mange kjenner fra båtmerket Hydrolift, sportsbilen Koenigsegg og Ducatis motorsykler. Det har gitt brillene optimal passform og et oppsiktsvekkende design, som sikrer maksimal ytelse i skiløypene, på volleyballbanen, på landeveien, eller hvor du nå enn ferdes.

– Vi har jobbet tett sammen med Petter om utviklingen av sportsbrillene. Han har mange gode ideer, og vi har virkelig pushet grensene for å skape noe innovativt og av høy kvalitet, sier Bård Eker.

Bred satsning
Multisportbrillene er en del av Petter Northugs omfattende satsing på norsk breddeidrett. Etter mange år på en arena hvor han høstet fruktene av grasrotengasjement og dugnadsånd, vil Petter nå gi tilbake til idretten – både i form av Northug-merket, og sponsoravtaler med utøvere og forbund.

Så langt har Team Northug inngått samarbeidsavtaler med Norges Skiforbund, Birgit Skarstein og Norges første, profesjonelle sykkellag – Uno-X Team.

Northug har alltid noen bak seg i løypa. Denne gang er det Jon Inge Gullikstad, daglig leder i Brand Assist. Han er ikke ukjent med å gjøre store navn enda større. Gullikstad står blant annet bak ullplaggene til Vegard Ulvang og kleskolleksjonen til Therese Johaug, i tillegg til Kygo Life.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.