Oversikt over ledige studieplasser

noroff

Har du enda ikke sikret deg studieplass til høsten? Se oversikt over ledige studieplasser her.

I disse dager får mange svar på hovedopptaket i Samordna opptak, og ikke alle har kommet inn på førstevalget sitt. På Noroff er det ledige studieplasser i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Noroff – School of Technology and Digital Media er kjent for utdanninger innen IT-sikkerhet, 3D, design, filmproduksjon og lyd- og musikkproduksjon.

Nyeste tilskudd i porteføljen er bachelorgraden cyber security. Den treårige utdanningen er tilgjengelig på campus i Kristiansand og i Oslo.

– Vi jobber for å skape relevante utdanninger tilpasset en digital- og teknologisentrert fremtid. Våre studenter kan og vil bidra i et arbeidsliv i endring, sier prorektor i Noroff, Beathe Due.

– Gjennom utdanningen får studentene relevante utfordringer gjennom klasseromsundervisning, gjesteforelesninger, selvstudium og nært samarbeid med bransjene. Våre studieplaner gjenspeiler morgendagens digitale behov, sier hun.

Noroff har studier på både fagskole- og høyskolenivå, med campuser i Stavanger, Kristiansand, Bergen og Oslo, og tilbyr de fleste studiene også som nettstudier.

I vår meldte Noroff om 66 prosent vekst i søknader. Høsten 2019 ventes over 2200 studenter.

– Dette er fjerde året på rad med eksplosiv vekst. Det er gledelig at vi har så mange tilbud som er populære hos studentene, avslutter Due.

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent av NOKUT og for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.