Victoria Braathen (34) blir Sjømatrådets nye fiskeriutsending i Kina fra sommeren 2018. Hun tar over stafettpinnen fra Sigmund Bjørgo (39) som har vært utsending i Kina siden 2011. Braathen har vært ansatt... Les mer »
Denne uken får 4. og 5. klassinger over hele Nordland lære om skatter. Nei, det er ikke Kaptein Sabeltann, Pelle Pirat eller Pinky som kommer på besøk på skolen. Denne uken skal... Les mer »
Med økende skipstrafikk og mer petroleumsaktivitet i Arktis, blir det en stadig viktigere oppgave å sørge for god sjøsikkerhet. Hvilke risikomomenter må tas med i beregningen når man skal planlegge forebyggende tiltak?... Les mer »
Det har blitt færre som fisker reker i Nordland og fangstene har blitt lavere de siste årene. Men i Helgeland er det dårlige rekefisket helt katastrofalt. Forrige vinter var det dårlig fiske,... Les mer »
Den nye Pro18V børsteløse båndsliperen fra AEG gir profesjonelle håndverkere høy ytelse og enestående driftstid i en perfekt designet ergonomisk pakke. Som verdens aller første batteridrevne båndsliper med børsteløs motor gjør BHBS18-75BL... Les mer »
Mangel på relevant erfaring er et hinder for mange som skal inn i arbeidslivet. Da Elin Helgesen Jukvam (25) først fikk sjansen, skjøt karrieren fart. Med en bachelorgrad i regnskap fra Universitetet... Les mer »
I dag presenterte SpareBank 1 Nord-Norge regnskapet per 3. kvartal 2017. Tallene viser et resultat før skatt på 1.254 millioner kroner, 55 millioner kroner mer enn samme periode i fjor. Og nå... Les mer »
NHOs kompetansebarometer for 2017 er klart. Her svarer over 5500 bedrifter på hvilken kompetanse de trenger fremover. Svarene viser et økende behov for videreutdanning. For fjerde år på rad, har NHOs medlemsbedrifter... Les mer »
De seneste fem årene har det skjedd en stadig økning av chatfunksjonen når det gjelder kontakt med kundeservice. I 2011 var det 3% av alle spurte som sa at de benyttet seg... Les mer »
Fire lokalmatprodukter mottok Spesialitet-merket for unik smak på Matmerks 10-årsjubileum. Jørn Martinsen og Ruth Kylland Martinsen, fra Tjamsland Gård på Birkeland mottok Spesialitet-merket for ostene «Rosalita» og «Rødlind». Begge lagd på økologisk... Les mer »