Ny og eksklusiv interiørmaling fra Beckers i Bodø-butikkene

mood

Beckers’ nye og eksklusive produktserie Mood for maling av tak, vegger og møbler innendørs har vakker fargegjengivelse og utmerket slitestyrke.

Mood består av flere malingstyper med ulike egenskaper og bruksområder. Mood Velvet Color og Mood Professional Finish er de første i rekken av lanseringer i 2018.

Mood Velvet Color er en ultramatt veggmaling som passer i rom der man ønsker et eksklusivt sluttresultat. Malingen gjengir farger svært godt og gir derfor en vakker dybde, spesielt til mørke eller mettede farger. Mood Velvet Color gir en jevn, fløyelsaktig og avtørkbar overflate uten forstyrrende reflekser.

Denne veggmalingen kan brukes på malte og umalte plater av gips, betong, stoff, tapet, fiber- og sponplater. Fargen er vannbasert, støvtørr etter 30 minutter og overmalbar etter tre timer.

Mood Professional Finish er en ny, unik og vanntynnet interiørmaling som er enkel å male med, samtidig som den gir en hard og holdbar overflate. Den nye formelen gir en overflate som varer lenge og som tåler flekker og slitasje. Malingen gir et halvblankt og glatt resultat uten penselmerker, og den kan brukes på treverk og metalloverflater innendørs. Finnes i 0,75 liter og 3 liter, er støvtørr etter to timer og overmalbar etter seks.

Veiledende utsalgspris Mood Velvet Color 3 liter er 549,- kroner og Mood Professional Finish 3 liter er 699,- kroner. Den nye interiørmalingen er tilgjengelige hos Byggmakker, Bauhaus og hos enkelte frittstående fargehandlere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.