Norwegian lanserer flyvninger mellom Europa og Canada for første gang

norwegian

I dag lanseres Norwegians første rute til Canada. Den nye, daglige ruten vil gå mellom Dublin og Hamilton/Toronto fra mars neste år.

Norwegian begynner å fly mellom Irland og Canada 31. mars 2019. Dermed blir det nå mulig å reise med Norwegian til Canada fra Norge, via Irland. Flere av avgangene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra Oslo.

– Et år har gått siden vi lanserte vår første transatlantiske rute med Boeing 737 MAX og vi ser at etterspørselen er stor. Dette er vår aller første rute mellom Europa og Canada og vi ser frem til å tilby både nye og eksisterende passasjerer på begge sider av Atlanteren høy kvalitet til lave priser om bord våre splitter nye, mer miljøvennlige fly, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Hamilton ligger i den kanadiske provinsen Ontario. Toronto er mindre enn 50 minutter unna i bil, Buffalo New York, Lake Erie og Niagara Falls er kun en times kjøretur unna.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.