Norgesvenn Oscar Danielson slipper ny låt

sesong 1

I februar slipper Oscar Danielson første singel fra det kommende albumet som er ventet til høsten. «Jag kommer träffa nån ikväll» er det første vi hører fra Danielson siden han slapp albumet «Lovesongs» i 2014.

«Jag kommer träffa nån ikväll» er en frittstående fortsettelse på en av Oscars mest elskede låter «Rickard har gjort slut med Louise». 

– Det var mange spørsmål som forble ubesvart etter låten «Rickard har gjort slut med Louise» ble sluppet. Hvordan gikk det for Louise? Hvordan gikk det for Madde? Og hva heter han gutten som holder på med hester og bor hos pappaen sin? Jeg ville forsøke å svare på noen av disse spørsmålene og resultatet ble «Jag kommer träffa nån ikväll». En sang om vennskap og en desperat jakt på kjærlighet, forteller Danielson. 

Etter en rekke kritikerroste albumutgivelser, har Danielson virkelig markert seg de siste årene, også på denne siden av grensen. Oscar er mest kjent for låten «Besvärjelse» som satt han på kartet i Norge.

Han har varmet opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum og opptrådt på Lindmo på NRK1. Han har både begeistret og fascinerte det norske folk med sitt låtunivers.

I år skal han turnere flittig i Norge, Danmark og Sverige. Publikum kan vente seg vakker musikk krydret med en god dose humor som er Oscars kjennetegn. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.