ANNONSE: Nordmenn flytter og pusser opp mest, slik kan prosessen bli enklere

Vi nordmenn har blitt et rastløst folk, og undersøkelser viser at vi både flytter og pusser opp som aldri før. I 2016 brukte vi 70 milliarder kroner på oppussing, Vi bruker 28 kroner på møbler, og mange ønsker å enten oppgradere eller flytte bolig. Denne prosessen følger med en rekke utfordringer, blant annet med billig oppbevaring og salg av brukte ting. Her er noe som kan gjøre prosessen litt lettere. 

Smartere oppbevaring 

Til tross for at vi elsker å kjøpe nye ting, og gjerne bytter ut interiøret et par ganger i året, så liker vi jo også å samle på brukt og gammelt. Mange gjenstander føler med nostalgiske minner, som vi gjerne vil spare på i tiden fremover. Dette, kombinert med at det stadig kommer nye ting inn i hjemmet kan bli en utfordring. Da er det smart å vite noe om hvilke muligheter man har for oppbevaring! 

Les også:  Hvordan sportsorganisasjoner kan forbedre kundelojalitet med CRM

Det finnes nemlig alternativ til å presse ting opp på et rotete loft, eller putte høyt elskede gjenstander ned i en fuktig kjeller. En smart løsning er å leie et minilager, som man kan gjøre for en billig penge. På denne måten blir tingene dine oppbevart trygt i nærheten, uten at det sprenger det allerede oppbrukte budsjettet. Du kan leie et minilager her: https://123minilager.no/.

Kilde: Unsplash.com

Gjør plass for oppussingen

Det kan være smart med et slikt lager, også selv om man ikke skal flytte, og om man har nok av plass hjemme. Når man pusser opp er det som kjent en god ide å fjerne enkelte ting i hjemmet, for å skjerme det for byggestøy og malingslukt, og for generelt å gjøre mer plass til håndverkerne. Da kan man sette både møbler og klær i et minilager i nærheten, slik at man ikke risikerer at noe blir ødelagt. Minilagre er et godt tips til når man skal pusse opp, fordi de kan leies i kortere perioder. I tillegg kan det enkelt bestilles og avbestilles etter behov. En slik løsning er også billig, som kommer godt med når man ellers lurer på hvordan man skal få råd til oppussingen

Les også:  Hvordan sportsorganisasjoner kan forbedre kundelojalitet med CRM

Hvis man er usikker på hvor mye plass man trenger, kan dette enkelt regnes ut med en kalkulator på nett. Her klikker du enkelt inn de gjenstandene du har, for eksempel en sofa, et spisebord og seks stoler. Deretter kalkulerer siden det ut for deg, og du får både forslag til hvordan ting kan stables i lageret, og informasjon om hvor stort lager du trenger. Det hele er med andre ord enkelt og greit for deg!

Les også:  Hvordan sportsorganisasjoner kan forbedre kundelojalitet med CRM

Vi nordmenn er glade i å fikse på ting, og troner ene og alene på toppen over de i Europa som pusser opp mest. Vi ønsker rett og slett forandring oftere enn mange andre, og dette innebærer gjerne nye møbler, og et malingsstrøk. Da kommer et minilager godt med, ettersom man kan få et midlertidig sted å oppbevare ting når man pusser opp, eller en mer langvarig løsning om man ikke har en egnet oppbevaringsplass i hjemmet. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten