Noobworks proff-lag i e-sport henter internasjonale toppspillere til Norge

noobworks

YouTuberen Joachim «Noobwork» Haraldsen og Petter Trobe er klare med sitt eget proff-lag i E-sport. Profflaget får navnet N47. Haraldsen og Trobe eier satsingen 50 prosent hver – med medie- og teknologiselskapet Zedge som hovedsponsor.

Selve organisasjonen ble stiftet av Haraldsen og Trobe for ett år siden. Nå er man endelig klar med proff-laget som har høye internasjonale ambisjoner.

Det ferske laget har sikret seg Diakou «Diakou» Staee til spillet Brawhalla. På Fortnitelaget til N47 finner vi spillere som Jacob «Sieba» Butler, Frederik «Socka» Pjengaard, Sebastian «Jordberry» Poulsen og Jonas «Klusia» Thomsen.

«Diakou» er norsk og tidligere verdensmester. Norske er også Petter Trobe og Joachim «Noobwork» Haraldsen. Mens Joachim Haraldsen er sportslig ansvarlig, så er Petter Trobe styreleder samt kommersielt ansvarlig for satsingen. De resterende er dansker – som nå flytter til Norge for å spille.

Laget skal drives som et profesjonelt lag innen E-sport, med Oslo som hovedsete.Spillerne skal bo under samme tak i et teamhus og fokuset er høyt på fysisk trening, sunnhet og mental helse.

– Vi ønsker å hevde oss helt i toppen internasjonalt. Med oss på den veien skal vi også løfte Norge som e-sport-nasjon. Det er viktig for oss at Norge blir et anerkjent land innen sporten, med flere gode lag enn bare oss selv. Samtidig ønsker vi å bygge en solid og sterk merkevare som mange fans kan identifisere seg med og bli inspirert av, sier Joachim «Noobwork» Haraldsen.

– Vi satser profesjonelt. Alle har kontrakter med fast lønn og bonuser. Vi håper og tror at laget skal fortsette å hevde seg i verdenstoppen innen sine disipliner, sier Petter Trobe.

Første sponsor er medie- og teknologiselskapet Zedge.

– Vi har fått med oss Zedge på laget og de har vist en solid tillit som har hjulpet oss med å realisere dette. Vi er fortsatt ute etter 3-4 sponsorer til, samt ulike leverandører, men det er veldig viktig for oss at disse deler de samme visjonene og verdiene som vi styrer etter. Vi er nøye på hvem som får være med på denne reisen, sier Petter Trobe.

Medie- og teknologiselskapet Zedge gleder seg til denne sponsor-reisen.

-For oss er dette et veldig spennende prosjekt å sponse. Det er relevant i forhold til Zedge sin satsing på innhold og underholdning til mobiltelefoner og N47 vil aktivt bruke zedge-plattformen i sin satsning. Ja, vi har stor tro på at N47 kommer til å bli en suksess, sier Tom Arnøy, daglig leder i Zedge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.