NENT Group viser VM i ishockey fra 2024 til 2028

viasport

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret eksklusive rettigheter til verdensmesterskapet i ishockey (IIHF) i perioden 2024 til 2028 i hele Norden.

Alt fra ishockey-VM vil sendes direkte på NENT Groups strømmetjeneste Viaplay, betalingskanalen Viasport og utvalgte kamper på NENT Groups åpne TV-kanaler.

VM i ishockey er verdens mest prestisjefulle turnering for landslag, og tiltrekker seg store publikumsmasser hvert eneste år. De nordiske landene har dominert turneringen de siste årene med Sverige som dobbelt-verdensmester i 2017 og 2018, og Finland som vant i 2019. 

Den nye rettigheten betyr at NENT Group styrker et allerede overlegent nordisk vintersportstilbud til sine seere. 

Hver sesong viser NENT Group det beste fra NHL og KHL til ishockey-fans i Norden. Fra 2021 vil også skisporten fylle flatene til mediekonsernet, blant annet verdenscupene i alpint og langrenn, samt en rekke andre grener.

President og CEO i NENT Group, Anders Jensen, utdyper:

– Denne nyheten er fantastisk, og like viktig for oss som skinyheten vi kom med tidligere i år. Sport er en del av vårt DNA, og Viaplay blir nå hjemmet til denne utrolige turneringen i alle de nordiske landene i mange år fremover. NENT Group vil ha det største og beste vintersportsutvalget i den mest attraktive regionen for vintersport i verden, sier Jensen.

I tillegg til VM i ishockey har NENT Group sikret rettighetene til IIHF Championship Division A og B fra 2024 til 2028.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.