Nå kommer ny Mummi-kolleksjon til Rana-butikkene

rig-tig

I juni lanserer RIG-TIG sin første samling med illustrasjoner fra den verdensberømte familien med eventyrlystne troll som bor i Mummidalen sammen med vennene sine.

Den svensktalende forfatteren og kunstneren Tove Jansson, oppvokst i Finland, ble verdensberømt som skaper av Mummi-historiene, som ble skrevet og illustrert mellom 1945 og 1980. Historiene om figurene i Mummidalen og deres venner er oversatt til mer enn femti språk, og de hvite og runde trollene med store snuter er elsket av mennesker i alle aldre over hele verden.

– Det lekne universet og verdiene til Mummitrollene passer svært godt med RIG-TIG-varemerket, så dette var ikke et vanskelig valg, sier Michael Ring, adm. dir.

Han fortsetter: – Mummitrollene har en bred appell til både store og små, og med nye bøker som blir utgitt og nye animasjonsfilmer som kommer ut, er det en spennende tid å inngå dette samarbeidet på.

Les også:  Rana kommune får kompensert koronakostnader

Kolleksjonen inkluderer en ta-med-kopp og drikkeflaske med illustrasjoner fra mummiverdenen.

– Med produkter som er miljøvennlige og enkle å ta med seg, er sortimentet veldig godt tilpasset verdiene og interessene til Mummitrollet og vennene hans, som er eventyrlystne av natur, liker å utforske omgivelsene og har en stor respekt for naturen, sier Michael Ring.

Drikkeflasken Mummi DRINK-IT hjelper deg med å holde deg hydrert når du er ute på eventyr. Med sine 0,75 l har den gjenbrukbare flasken stor kapasitet, noe som gjør den ideell for turer med familien, der den kan brukes til vann eller andre kalde drikker som f.eks. hjemmelaget limonade eller juice, på sykkeltur, skole eller jobb. Med Mummi DRINK-IT vannflaske unngår du spontane kjøp av flaskevann og bidrar dermed positivt til miljøet.

Med Mummi BRING-IT får du en lekker og praktisk kopp som skal holde kaffe, te eller varm sjokolade varm når du er ute på tur. BRING-IT er laget av dobbeltvegget plast, noe som sikrer en god termoseffekt. Lokket har en praktisk klikk-knapp som kan betjenes med en hånd. Bare klikk lokket ned, så kan du drikke fra alle sider av koppen, akkurat som en vanlig kopp. Trykk en gang til for å lukke koppen. Med den gjenbrukbare to-go-koppen kan du slutte å kjøpe engangskopper og take-away kaffe.

Les også:  5 av 10 vil ha flere parkeringsplasser i handlerushet

For Ulrik Nordentoft, designeren bak Mummi HOTTIE vakuumkannen, var målet å lage en optimal hverdagskanne med inspirasjon fra klassisk funksjonelt design, men med en moderne vri. Filosofien bak designet har derfor vært ”enkle linjer”, med vekt på en naturlig, ukomplisert overgang fra kanne til tut. HOTTIE holder på varme i en lengre periode på grunn av glassinnsatsen, slik at du kan glede deg over varm te eller kaffe på kjøkkenet, stuen, hagen eller ta den med på piknik til stranden. HOTTIE vakuumkannen er et helt nytt produkt i RIG-TIG-sortimentet.

Les også:  Black Friday-opptelling: - Ikke den elleville kjøpefesten mange hadde håpet på

De tre produktene, som er tilgjengelige i forskjellige farger, inneholder både mer kjente figurer som Mummitrollet, Mummipappa, Mummimamma, Lille My, Mymla, Snorkfrøken og Snusmumrikken, samt Sniff, Fillifjonka, Tufsa og Vifsla.

I samsvar med merkeverdien til RIG-TIG har produktene ved slutten av sin livssyklus, allerede sikret at alle materialer kan skilles fra hverandre, og dermed resirkuleres for å bli en del av nye produkter. Dette er en del av RIG-TIGs resirkuleringsløfte.

Mummi DRINK-IT drikkeflaske og Mummi BRING-IT to go cup vil være i butikker fra juni 2020. Mummi HOTTIE vakuumkannen vil være i butikker fra september 2020.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.