Nå kommer disse nyhetene fra TINE i Bodø-butikkene

tine

Denne høsten står det en rekke nye fristende produkter på menyen fra TINE. En av Norges mest populære desserter kommer som ferdiglaget produkt, Piano Panna Cotta, nye spennende smaker på TINE Yoghurt Nyt og endelig er laktosefri Cottage Cheese mager her!

Nå kommer oppfølgeren til suksessen Nyt Lakris som skapte lakrisfeber i Norge! TINE Nyt Salt karamell kommer i duobeger med sprø krokanstrøssel. Det gir en deilig smak av karamell med krunsj – når du er fysen på noe digg! En eksklusiv nyhet som blir tilgjengelig i COOP.

Panna Cotta, en av Norges mest populære dessertretter, kommer nå som ferdiglaget produkt! Mange nordmenn ønsker enkle løsninger som smaker godt og gjerne ser hjemmelaget ut. Piano Panna Cotta kan serveres rett fra pakken, men kan med fordel smeltes om og serveres i lekre porsjonsglass for å gi en mer personlig touch.

Litago Banansplitt, tidligere kåret som «best ever» sesongsmak, er tilbake som limitededition! En perfekt sjokolademelk som kombinerer det beste fra to verdener: sjokolade og banan!

Nyhetene vil være tilgjengelig i butikk fra 16. september.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.