Nå kan du leie motorsykkel av Hertz i syv land – Endelig også i USA

hertz

Norske motorsykkelentusiaster kan nå leie sykkel av Hertz i stadig flere land. For første gang er USA på listen. Ønsker du en guide på turen, tilbyr Hertz det også.

– I Hertz tilbyr vi alle typer kjøretøy fra smarte elektriske bybiler til de heftigste luksusutgavene. Nå er også utleie av motorsykkel i ferd med å bli et større marked. Å kunne cruise rundt på sykkel i California vet vi er en drøm for mange nordmenn. Fra nå i høst kan de få det hos oss, sier Hallvard Nerbøvik, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Hertz Norge.

Les også:  Statsråden åpnet et Kinderegg på E6 forbi Ballangen

De syv landene hvor Hertz driver utleie av motorsykler er Portugal, Spania, Frankrike, Italia, Østerrike, Slovenia og nå altså USA på hertzride.com.

– I første omgang gjelder tilbud i Las Vegas og Riverside i California. Det har lenge vært en ambisjon å komme inn på det amerikanske markedet også med sykkel. Vi har store forventninger og håper å kunne utvide tilbudet til andre byer og regioner i USA, sier Nerbøvik.

Les også:  Fløte mest populært på norske jordbær

Syklene som er tilgjengelige for utleie i USA nå er BMW F750 GS, BMW R1250 GS, BMW R1250 RT, BMW R NINE T Scrambler, BMW K1600 B, and BMW K 1600 Grand America.

– Dette er populære og trygge sykler som er veldig godt egnet for amerikanske motorveier. Dette er også sykler som mange nordmenn kjenner. I tillegg til selve sykkelen kan du selvsagt også leie alt nødvendig utstyr, sier Nerbøvik.

Hertz har også et «Tours of a Lifetime»-tilbud hvor du kjører sammen med en guide, besøker ikoniske steder og hvor overnatting og mat er inkludert i pakken.

Les også:  Tips til en brannsikker sommer

– Det er ingen som har større bredde i leietilbudet enn Hertz. Vi har bybilene, vi har ikonbilene og i stadig større utstrekning har vi også motorsykler. Vi er opptatt av at våre norske kunder har mange alternativer og får svært gode tilbud også når de reiser utenlands, sier Hallvard Nerbøvik i Hertz Bilutleie.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.