Nå kan du lade bilen din hos Burger King

burger king

Burger King har inngått et samarbeid med Grønn Kontakt. Sammen skal de bygge hurtigladere over hele landet.

Den nye elbilsatsingen starter i Horten. Her åpnet første ladestasjon på Burger King ved Linden Park 24. juni. 

– Dette er bare starten på en større satsing. Det siste året har vi åpnet mange restauranter langs veien, og flere er planlagt. Vi opplever stor pågang på restaurantene våre, både i Drive-Thru og av besøkende inne restaurantene. Nå vil vi gi våre gjester muligheten til å lade bilen sin mens de nyter et godt måltid, forteller administrerende direktør i Burger King, Rune Sandvik. 

– Vi har lyst til å gjøre pausene langs veien bedre og nå kan du få grønn strøm og flammegrillet Whopper hos oss. Vi har også lekerom hvor barna kan få strekke på bein og armer mens bilen lader. Slik blir kjøreturen for familien litt enklere, fortsetter han.

Grønn Kontakt er meget fornøyd med å etablere den første ladestasjonen hos Burger King. 

– Burger Kings restauranter er plassert på Norges mest attraktive steder for å sette opp ladestasjoner, og vil komplementere vårt allerede landsdekkende hurtigladenettverk. Vi er opptatt av gode servicetilbud mens man lader bilen hos oss, og at våre kunder kan få en god matopplevelse samtidig som bilen lades opp er svært gledelig, sier Ole Henrik Hannisdahl, daglig leder i Grønn Kontakt.

– Elbilmarkedet er i rask utvikling, og det introduseres stadig nye bilmodeller med større batteri og mulighet for raskere lading. For å møte denne utviklingen etablerer Grønn flere ladestasjoner med 150kW ladere, og de første vil komme hos Burger King, forteller Hannisdahl. 

– Vi har 14 ladestasjoner planlagt etablert på våre restauranter i år sammen med Grønn Kontakt, men vi har ikke tenkt til å stoppe med det. Hurtigladerne vil bli en naturlig del av vår satsing fremover. Vi i Burger King er stolte over å kunne bidra til å gjøre det enklere å ha elbil her i Norge, sier Sandvik.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.