Nå kan du holde deg varm med svanemerket fleece

skogstad

Kulda kommer krypende, og både små og store får behov for varmere klær. Fleece-plagg er varme, lette og de tørker fort. Derfor er fleece en del av vinterhabitten for svært mange.

Nå har Skogstad, den tradisjonsrike norske produsenten av friluftsklær, kommet med de første svanemerkede klærne i microfleece. Det er i alt fire produkter: jakke og bukse til barn og jakke i både dame- og herrestørrelse.

Les også:  Avinor satser stort på autonome brøytebiler – Inngår kontrakt verdt opptil 400 millioner

– Skogstad er den første produsenten som har lykkes i å svanemerke friluftsklær. Det er både viktig og riktig at klær vi bruker for å nyte naturen steg for steg blir mer miljøvennlige, sier Anita Winsnes, direktør i Miljømerking Norge.

Henning Skogstad fra Skogstad Sport sier det er ekstra viktig for dem som produsent å skåne natur og miljø så mye som mulig.

Les også:  Hett utleiemarked for ferieboliger – Dette må du huske på som utleier

– Vi har gått inn i dette prosjektet med klare ambisjoner, da det er i tråd med våre verdier og mål. Vi har ikke tenkt å stoppe her, og ser derfor frem til å ta neste steg, sier Henning Skogstad.

Svanemerkede klær er laget med trygge kjemikalier og under gode arbeidsforhold. De har god kvalitet, krymper lite og er fargeekte.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.