Mye julepost med digitale frimerker

posten

For første gang kan juleposten sendes med digitale frimerker. Bare den siste uken er det skrevet hele 50.000 koder. Digitalt frimerke er en unik kode som skrives på det du skal sende og som kan brukes kun en gang. Den erstatter vanlige frimerker og bestilles på posten.no. I høst har Posten solgt rundt 7000 digitale frimerker i uka.

– Digitale frimerker er relativt nytt og ukjent, så 50.000 koder på en uke er en jule-suksess. Vi regnet med en økning mot jul, men dette overgår alle forventninger. Jeg tror veldig mange synes det er en god løsning som forenkler en travel førjulstid, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.

Når du bestiller digitalt frimerke kan du også betale 15 kroner ekstra for at postbudet skal ta med det du vil sende fra egen postkasse. Budet får melding i sin digitale rutebok og henter det på sin vanlige rute. Siste uke har budene hentet en god blanding av julehilsener og småpakker i flere enn 1000 postkasser rundt om i landet.

Søndag 16. desember er fristen for å sende juleposten for at Posten skal rekke å få alt frem til jul. Oppfordringen fra Posten er klar:

– Skriv julekortene i helgen, kjøp digitale frimerker, legg det du skal sende i din egen postkasse og så henter vi det mandag. Enkel, grei og god jul fra Posten, sier Eckhoff.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.