MUSIKKANMELDELSE: Ny hitsingle fra Temur – Bare løp

temur

Historien om Temur er historien om en ung mann fra Oslo Øst som ble med på en gigantisk opptur da han var med på monsterhiten «Fyfaen», som endte med å bli årets låt Norge i 2017. Siden den gang har han gitt ut tre singler, og blant annet spilt på VG-lista på Rådhusplassen i Oslo.

Nå er den talentfulle 21åringen klar for å slippe mer musikk, og 18. januar kommer den fengende låta «Bare Løp».

– Låta «Bare løp» er en låt jeg skrev til meg selv, i en tid der jeg hadde lite tro på meg selv, var ganske sliten etter «Fy Faen»-året og trengte motivasjon. Den handler om å stole på seg selv, og å jage drømmen sin uten å se seg tilbake, sier Temur selv om låta. 

Bodøposten.no har fått høre på låta før den slippes:

Med det samme låta begynner hører du den er velprodusert, meget bra spilt og veldig kult lydbilde. Og så kommer et knall refreng.

Og musikken etter refrenget er faktisk ENNÅ bedre! Det tar ikke mange sekundene før man skjønner dettet er en hit. Låta er faktisk så bra at man blir deppa når den er over. Det er bare å glede seg!

Dette blir en ny hitsingle for Temur. Terningkast 6!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.