MUSIKK: Veronica Maggio ute med albumey «Fiender är Tråkigt»

unoversal

Siden debuten i 2006 har Veronica Maggio blitt hyllet av journalister og fans, og vunnet alle priser som kan vinnes og oppnådd en utrolig kommersiell suksess med sine fem kritikerroste album – utallige platinumalbum og over 800 millioner streams.

Hun er utvilsomt en av Sveriges absolutt største artister, og det er ingen hemmelighet at hun er Sveriges pop-dronning.

Veronica begynte sin sommerturné med å spille på Gröna Lund i Stockholm tre kvelder på rad, noe som aldri har blitt gjort før i moderne tid. I løpet av de tre magiske kveldene kom hele 51 000 mennesker, som er en ny publikumsrekord for Gröna Lund. Louis Armstrong sin konsert i 1962 hadde den gamle rekorden på 35 000 besøkende.

I tillegg til albumet, slippes det også en kortfilm den 27. september med samme tittel regissert av Måns Nyman og skrevet av Nyman og Veronica. Kortfilmen er satt på Gotland og er en Bonnie og Clyde-inspirert historie med Veronica i hovedrollen.

«Fiender är Tråkigt» består av 10 sanger, alle skrevet av Veronica sammen med Jocke Berg, Simon Hassle og Agrin Rahmani, som har vært involvert gjennom hele albumprosessen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.