MUSIKK: Sonny Alven og LOVA med ny låt – «All In My Head»

sonny alven

Sonny Alven sin nye singel «All In My Head» er en solid S/A varemerket produksjon, skrevet sammen med den svenske P3-favoritten og fremadstormende  som også har gjort vokalen på låten. 

Etter å ha opplevd suksess her hjemme på sin debut for fem år siden, har Sonny satt et stadig større preg på den nordiske og internasjonale elektroniske scenen med jevn produksjon av originale låter og high-end remixer. 

Oppvokst i Fana bydel i Bergen (likens med sine produsentkollegaer Kygo og Alan Walker), begynte den nå 25 år gamle DJ- og produsenten å slippe remixer på nett allerede i tenårene. Med massiv støtte fra nettsamfunnet ble han fort inspirert til å lage sin egen, originale musikk – samt å tilbringe et par år på universitetet for å studere elektronisk musikk. Dette ledet til en platekontrakt med Universal Music, og hans første hit «Our Youth», var dermed et faktum. 

Med på låten «All In My Head» er Sveriges raskest voksende nye musikalske eksport, LOVA. Den 20-år gamle popsangeren og låtskriveren har hevdet seg som Sveriges mest etterspurte nye musikalske eksport i 2018 med sin kombinasjon av sannferdige og tankevekkende tekster, og massive melodier.

Etter hennes debut-EP «Scripted Reality» ble lansert, fikk hun raskt ros hos The Guardian, Idolator, Earmilk, Hillydilli og flere.

Hennes gjennombruddslåt «You Me and the Silence» var den mest spilte låten av en svensk artist på svensk P3 det året. Låten har over 4 millioner streams, og streames fortsatt!

I tillegg var hun nominert i kategorien «Beste Nye Artist» på P3 Guld. Som prikken over i’en utnevnte YouTube Music LOVA som «Artist to Watch» i 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.