MUSIKK: Smith & Thell ute med låta «Hotel Walls»

playground

Den svenske suksessduoen Smith & Thell er nå ute med låta «Hotel Walls». Deres forrige singel «Forgive Me Friend» er streamet over 35 millioner ganger bare på Spotify, singelen har over 3000 avspillinger på norsk radio og har nådd topp ti på amerikanske Billboards AAA radio charts.

– «Hotel Walls» er en metafor for livet. Du sjekker inn, du sjekker ut. Alt på jorden leies, men mens vi er her, bør vi feire livet i stedet for å frykte den uunngåelige døden, sier sanger og tekstforfatter Mary Jane Smith. 

Les også:  Oslo Ess slipper albumet "Oslo Ess"

Duoen som består av Maria Jane Smith og Victor Thell møttes som tenåringer i hjembyen Helsingborg. I 2014 slapp de sin første singel «Hippie Van», en låt med utspring fra folkemusikk men med moderne produksjon, som siden har blitt deres varemerke. 

Smith & Thell har også etablert seg som en av Sveriges mest ettertraktede låtskriver- og produsent-duoer, senest aktuelle som co-writers på Ava Max sin hit single «So Am I». De har også jobbet med blant andre Sunrise Avenue, Julie Bergan, Alan Walker, Anastacia og R3HAB.

Les også:  NRK lanserer podcasten «Meininga med livet» med Live og Ronny
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.