MUSIKK: Singelen «Bobby» sluppet av I am K

s1

Det kritikerroste bandet I am K har latt seg inspirere av det glade 80-tallet i sin nye låt. «Bobby» er siste singel ut før deres kommende andrealbum «Megalomania» slippes 20. mars.

Det er flere personligheter og store forbilder fra 80-tallet som har vært inspirasjonen til låta «Bobby». MacGyver, Buffy, Superman og Whitney Houston er noen av dem. 

– Jeg skrev teksten til «Bobby» etter at jeg så dokumentaren om Whitney Houston da vi var på turné i 2018. Vi har alle vokst opp med å se våre 80-talls forbilder på TV, og vi har vel romantisert den perioden litt i denne låta, forteller vokalist Oda Westli. 

Les også:  VIDEO: Okay Kaya ute med låta "Spinal Tap"

Egenart har alltid vært viktig for I am K og siden oppstarten har de vært opptatt av å ikke låse seg til en bestemt sjanger. «Bobby» er et tydelig resultat av denne målsettingen. 

– Det var veldig gøy å lage denne låta, for musikalsk var det plutselig innafor med supercorny leadguitar, noe jeg setter veldig pris på, sier en fornøyd gitarist Nicholas Van Eck. 

Les også:  Arctic Race of Norway: Flytter folkefesten til Nytorget

Det Kristiansandsbasert bandet har blitt spådd en lysende fremtid både av internasjonale og norske medier. Etter slippet av debutalbumet «Humans» i 2018 fulgte en turné i inn- og utland med over 30 spillejobber.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.