MUSIKK: Peder Elias ute med «Good For You»

sony

Popartisten Peder Elias er klar med sin tredje single «Good For You». Trønderen Peder Elias kombinerer det å lese til Bachelor i Populærmusikk med å skape nettopp populærmusikk; som låtskriver, produsent og artist.

Han liker at tekster med kjent tematikk har en liten vri, og «Good For You» er en bittersøt låt om det å ville – eller i hvert fall ville gi uttrykk for å – ønske en eks alt godt. Selv om det stikker i hjertet at det er h*n som har fått ny kjæreste først. 

Låta ble til i samarbeid med Junior Oliver Frid og Espen Andreas Haugland, så ingen av de tre trenger å innrømme at sjalusien er selvopplevd, de kan bare skylde på hverandre.

Med «Good For You» følger Peder Elias opp låtene «Simple» og «Vultures» som fikk strålende mottagelse og radiolistinger. I tiden opp mot Valentines er det kanskje også et ekstra stort behov for det vi liker å tenke på som «verdens hyggeligste f**k you-låt».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.