MUSIKK: Nå er «The Kacey Musgraves Christmas Show» ute

universal

Kacey Musgraves slipper i dag The Kacey Musgraves Christmas Show som premieres på Amazon Prime. Juleshowet med det tilhørende soundtracket inkluderer store og kjente gjester som Fred Armisen, Camila Cabello, James Corden, Zooey Deschanel, Leon Bridges og Lana Del Rey.

Albumet inneholder også den nye originallåten «Glittery» sammen med Troye Sivan.

– Dette projektet er uten tvil noe jeg ikke har gjort før. Det som startet som en liten idé en natt for over er år siden, har blitt noe jeg er så stolt av. Noen virkelig strålende, morsomme og musikalske gjester er med i showet – så vel som min egen bestemor. Visjonen min var å bringe mitt gamle julealbum visuelt til liv og skape noe moderne og friskt i et klassisk format. Det er en nostaligisk Wes Anderson-inspirert visjon av høytidene. Det er inderlig, morsomt og mest av alt ekte. Jeg kan ikke vente med å endelig gi dette ut, sier Kacey Musgraves.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.