MUSIKK: Linda Vidala og Cherie Mwangi ute med «Spiller Deg»

spiller deg

Linda Vidala og Cherie Mwangi, har sluppet et sterkt samarbeid med låta «Spiller Deg», en låt som kom til fra så og si tilfeldigheter.

– Jeg hørte Cherie på en YLTV-greie og syntes hun var helt rå til å rappe», forteller Linda Vidala. «Plutselig fikk jeg en beat på mail hvor Cherie hadde laget et dritfett hook! Det er sjelden at jeg hopper på låter som allerede har en ferdig beat, men denne ideen kicka jeg umiddelbart på! Verset var lekende morsom å skrive, og hele låta er rett og slett et fyrverkeri»

Dette er en leken, morsom og fengende låt som får deg gira fra start til slutt.

– Jeg hadde det utrolig gøy med å leke med både stemmebruk og flow. Cherie’s laidbackhet utfyller låta perfekt, og det er så fett å gjøre et rent jente-samarbeid på denne type beat.

– Jeg kom på en låt idé med tittelen Mona Lisa. Jeg skrev ned et lekent refreng og vers. Produsentene bak låta pitchet ideen til universal og jeg fikk tilbakemelding på at de digget det og hadde lyst til å putte Linda på den. Jeg syntes Linda sitt vers var drit kult og jeg var ivrig til å sende det nye verset mitt tilbake. Ende resultatet er noe jeg er veldig fornøyd med. Syntes det er utrolig gøy at kvinnelige rappere kan stå sammen istedenfor å konkurrere mot hverandre. Det finnes så få av oss her i Norge og jeg syntes det er viktig å få vist hva vi kan, sier Cherie.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.