MUSIKK: Larsiveli ute med EPen «Tvilling»

universal

Nå har Larsiveli sluppet EPen «Tvilling» som han har skrevet og spilt inn delvis ute i rus, og som rusfri. Tittelen er satt for å markere den indre krigen mellom to personligheter.

Larsiveli har plassert Horten på kartet for lenge siden, men ble godt kjent da han havnet på «alles” lepper med fjorårets gjennombruddslåt “Baby”, som ble A-listet på NRK P3 fra april til august.

Rapperen har en egen evne til å formidle sterke følelser, i kombinasjon med unike ferdigheter og musikalitet. Han er «…en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow» (Klassekampen), «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt &Dag), med et «sjeldent stjernepotensiale» (Dagbladet).

Larsiveli er også en overbevisende live-artist, og han har gjort uforglemmelige konserter som Havna 0150 høsten 2018, John Dee som soloartist sist november, og Rockefeller med broren Makko Makeba i 2017.

Han har brukt det siste året i studio for å ferdigstille den kommende EPen Tvilling, og har samtidig sluppet flere smakebiter derfra. Høsten 2018 kom singelen “Dykker dypt”, en svært personlig låt som handler om rus og å møte sine egne demoner. Senere kom låten “Mamma Mia”, der Larsiveli virkelig får skinne som rapper.

Tittelen Tvilling henspeiler på to ulike sider ved Larsiveli sin personlighet.

– Tvilling er en EP som er spilt inn delvis ute i rus og også som rusfri. Tittelen er for å markere denne indre krigen mellom to personligheter. Jeg har kommet mere i kontakt med han jeg vil være og vil dele denne reisen med alle mine fans og støttespillere, Larsiveli.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.