MUSIKK: Kevin Boine ute med «Drikkestopp»

universal

På en snøscooter som dufter av viddas skoger setter Kevin Boine ned foten med sin neste singel, «Drikkestopp». Kevin Boine? 30 millioner streams, fans med tatovert signatur, headlinet festivaler med tusenvis av publikummere rundt omkring i Skandinavia – 25 åringen fra Karasjok har i det skjulte blitt en av norges største norskspråkelige artister.

Vi har alle vært der; 1 øl ble til 10, gamle bekjente ble kontaktet, mistakes were made. I et landskap av folkemusikk og pop setter Kevin lys på det alt for gjenkjennbare løfte om å aldri drikke igjen.

Men hvorfor drikkestopp?

– En kompis lånte kano fra naboen for å ro hjem fra fest, midt på veien. Det var først dagen etter jeg reagerte på det. Da visste jeg at det var på tide med et drikkestopp, sier Kevin Boine.

Finnmarks partykonge er dog kun et menneske, akkurat som oss – og slik ble en drikkelåt om drikkestopp til. Kevins planer for 2019 er å lage masse låter, spille masse konserter og gå ned et par kilo. To av disse kommer hvert fall til å skje, så her er det bare å glede seg.

På listen over Kevin sine interesser finner du både bryting, snøscooter, politikk og fest. Selv blir han omtalt som Finnmarks partykonge – og denne kongen er klar for å vinne festen i resten av Skandinavia, og så verden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.