MUSIKK: Ka2 har sluppet «Tror du at han bryr seg»

Tror du at han bryr seg

fjor høst ble verden presentert for Ka2 da han slapp sine første to singler. En kunstnersjel med et stort hjerte for venner, damer, natur og livets frukter. En venn, en elsker og en notorisk tre-klemmer. Han har jobbet bak kulissene i mange år og alltid vært tilstede, uten at du kanskje helt har lagt merke til ham.

Vi vet ikke såveldig mye mer om Ka2 enn at han mest sannsynlig er fra Norge (i og med at han synger på kav bergensk), og at han lager fantastisk fengende elektronisk popmusikk.

Denne gangen har vår hemmelighetsfulle tjommi gått løs på en svensk låt, opprinnelig utgitt av tenåringsidolene Benjamin Ingrosso og Felix Sandman for ett år siden.

Og de to unge stjerneskuddene har selv blitt så begeistret for Ka2 ́s nye produksjon at de har valgt å bruke denne som lydspor når de skal framføre låta som åpningsnummer på Sveriges egentligenasjonaldag – dvs finalen i Melodifestivalen 2019 som går av stabelen lørdag 9. mars i Friends Arena i Stockholm – dagen etter at Ka2-versjonen blir sluppet på de ulike strømmetjenestene.

«Tror du att han bryr sig» har blitt til , Benjamin og Felix er fremdeles med, men denne gangen er det selveste Ka2 som leder an.

– Det er lett å bli fortapt i tapt kjærlighet. Minner har det med å bli vakrere med tiden. I denne låten har tjommi kjent på nostalgi og forsvunnet inn i et parallelt univers. “Tror du at han bryr seg?, sier Ka2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.