MUSIKK: Jungle ute med albumet «Loving In Stereo»

indianer

Med en milliard streams, to topp 10-album og 750.000 solgte album er den den britiske produsentduoen Jungle en av de største britiske suksesshistoriene i musikkscenen. Nå er de tilbake, større, modigere og mer ambisiøse enn noensinne, med deres høyst etterlengtede tredjealbum «Loving In Stereo», som er ute nå.

«Loving In Stereo» er et dynamisk discoalbum for postsosialdistanserings-alderen, der de setter fyr på dansegulvet med alle tingene som gjør musikk moro. Denne nye æraen i Jungles tidsalder får ytterligere bensin på bålet ved at duoen samtidig kanaliserer et distinkt popnærvær, og markant åpner opp bredden i lydbildet sitt.

Resultatet er et album som vil ta Jungle til de øvre sjiktene av hitlistene over hele verden, der deres modernistiske discosound introduserer dem for et enormt, nytt publikum. De er allerede ettertraktet som samarbeidspartnere, som på deres nylige låt med Diplo («Don’t Be Afraid») og deres nylige offentliggjorte datoer med Billie Eilish på hennes «Happier Than Ever»-turné i 2022 i UK.

Veldig mange fans har forelsket seg i den uttømmelige gleden og energien som Jungles velkjente liveshow leverer. De kvalitetene strømmer ut av høyttalerne gjennom nesten hele albumet, og forestill deg scenene når de endelig er i stand til å turnére igjen senere i sommer! Propellert av det pulsøkende rushet av å pushe BPMen gjennom taket, viser albumet barndomsvennene J og T som går tilbake til røttene ved å lage musikk for moro skyld ved å følge sine instinkter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.