MUSIKK: Jonas Alaska ute med låta «Roof Came Down»

jonas alaska

Jonas Alaska er kjent for sin unike evne til å fortelle rørende historier i sine tekster. Den nye singelen hans handler om opplevelsen av å bli far for første gang og å få fullstendig panikk.

– Det å få barn er vel noe av det mest fantastiske og mest sjokkerende et menneske kan oppleve, og for meg ble det en blanding av akutt frykt og glede som satte meg helt ut av spill i en periode, forteller Alaska.

«Roof Came Down» er tittelsporet til Alaskas kommende femte album, som ventes til høsten. På denne låten har Alaska fått med seg en av landets dyktigste musikere, David Wallumrød på tangenter. I likhet med resten av det kommende albumet er den spilt inn hos Christian Engfelt og er produsert av Alaska selv.

«Roof Came Down» slippes på Alaskas eget plateselskap Braveheart 6. mars 2020.

Jonas Alaska er en av sin generasjons sterkeste låtskrivere her til lands, og står bak uforglemmelige låter som «October», «If Only as a Ghost», «In The Backseat» og «Morning Light». Han var trippel Spellemannominert for sitt debutalbum, og har siden den gang sluppet tre album som alle har fått strålende mottagelse i og utenfor Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.