MUSIKK: Hanne Mjøen ute med låta «Fall Apart»

hes

Hanne Mjøen er en bemerkelsesverdig stemme i strømmen av nye pop-navn. På fjorårets EP, «Emotional Fever», beviste hun igjen hvilken fantastisk låtskriver hun er, og publikumsreaksjonene lot ikke vente på seg.

Kombinasjonen av sterke melodier, fengende beats og melankolske tekster har blitt Mjøens varemerke, og på den nye singelen «Fall Apart», skrur hun dansbarheten enda et hakk opp.

– Jeg har vært redd for å forelske meg så lenge jeg kan huske. På mange måter føler jeg at jeg mister meg selv i det hele. Plutselig er en annen hovedpersonen i mitt liv, og ord som tidligere har blitt sagt overfladisk, føles ekte. Å falle for noen er ikke alltid rosenrødt, og det føltes fint å sette ord på hvor skummelt det kan være, forteller Mjøen.

Da Hanne Mjøen vokste opp i Oppdal, som datter av en frisør og en selger, hadde hun aldri sett for seg en fremtid som popstjerne. Likevel har bygdejenta endt opp med over svimlende 23 millioner avspillinger på låtene sine verden over, og listinger på radiostasjoner i 25 land fra Russland til Sør Afrika. Singlen hennes «Hell With You» lå klistret #10 på Norsk radio i lang tid i 2021.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.