MUSIKK: Emelie Hollow slipper albumet «Half The Story (Chapter One)»

emelie juleaksjonen

Emelie Hollow er endelig ute med første kapittel av sitt etterlengtede debutalbum, «Half The Story». Albumet slippes i tre deler og første «Half The Story (Chapter One)» slippes nå.

Kapittelet består av den vakre, dog såre singelen «Break It Right (w/Ruben)», den atmosfæriske «Monster» samt det nyeste sporet «Don’t Leave Me Now».

Om den nyeste låta «Don’t Leave Me Now» sier Emelie følgende:

– «Don’t Leave Me Now» er en utrolig personlig sang for meg. Den handler om å innse at uansett hva som har skjedd, og hvor vondt det kan være, er man ikke klar for å bli forlatt. Man vil heller være litt ulykkelig i noe som ikke er bra for deg, enn å gå gjennom sorgen av å miste noen fullstendig. Det er på en måte en siste bønn om at noen må bli. Det er litt skummelt å vise denne siden av meg- den mest sårbare- men samtidig føler jeg på et ansvar som låtskriver og artist, i å dele mine følelser og erfaringer med andre som kanskje går igjennom det samme som meg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.