MUSIKK: deLillos ute med albumet «Dum som et menneske»

drabant

I 2020 er det 35 år siden deLillos kom med sin første plateutgivelse. Derfor starter de året med å slippe sitt 18. studioalbum «Dum som et menneske» på Drabant Music.

Med singler som «Plage», «Hvitvin», «Bare gråte», «Kent Evelyn» og «Se på et tre», har deLillos kontinuerlig holdt koken etter at de slapp «La oss bli fri for all nostalgi» i 2017, og fram til nå. For endelig er en ny fullengder fra de norske legendene her!

Les også:  Viaplay bekrefter ny sesong av «Wisting»

Med et albumcover i barnetegning-stil som viser Adam, Eva og slangen i Edens hage, er «Dum som et menneske» både fremoverlent, forunderlig, sår og morsom om hverandre. Det er typisk deLillos, heldigvis, men samtidig er det en nysgjerrighet og anelse av fornyet tilnærming både musikalsk og lyrisk. deLillos er fortsatt ambisiøse, og det kommer tydelig frem på dette albumet.

På denne plata har de dessuten igjen fått jobbet med deres mangeårige musikalske venn og produsent Kyrre Fritzner. «Dum som et menneske» slippes digitalt, på CD, og vinyl. Sistnevnte gis ut både på sort vinyl og limitert blå vinyl.

Les også:  MUSIKK: Julie Henrikke slipper låta "En annen vei"

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.