MUSIKK: CLMD – Trouble

universal

Det er ikke så mange artister som kan påberope seg en suksessfull karriere som også er svært konsis. Det er historien bak CLMD; årevis med hardt arbeid og stor suksess i inn- og utland. Nå er han klar for å slippe sin nye singel «Trouble» hos Universal Music.

Eventyret til CLMD startet helt tilbake i 2010. Det har vært en spennende reise, og nå er det Martin Danielle som alene styrer showet. Singelen «Dust» feat. Astrid S fra 2016 og albumdebuten «Phases» fra 2018, har vært hans største releaser til nå, og beviser at CLMD er ustoppelig.

– Trouble er egentlig en låt om prosessene man går igjennom etter et brudd. Hvordan man blir dratt tilbake mot det man prøvde å slippe unna, eller det man ikke har godt av. Det kan være utrolig deilig å bare skylde på følelser man ikke kan styre, og følge dumme impulser som ikke er bra for deg. Det er en rockbottom låt forkledd som en feelgood låt, og noe de aller fleste kan kjenne seg igjen i, sier Martin Danielle aka. CLMD.

CLMD sin suksess startet for alvor i 2013 med hits som «Black Eyes and Blue», som var åpningslåten for «Ultra Festival´s Aftermovie» og «The Stockholm Syndrome» som gikk 6 x platina i Norge og ble spilt på radio over hele verden.

Etter å ha vunnet hjertet til lytterne, ble kan kalt «Norway´s Finest» av selveste Pete Tong.

Allikevel er det «Dust» som har vært CLMD sin viktigste release til nå. Med sin sans for vokalister med ekstraordinært talent, var samarbeidet med pop-prinsessen Astrid S midt i blinken. Med sin unike synergi mellom organiske og elektroniske elementer, gikk «Dust» til topps på nasjonal radio og Spotify Norge sin Viral-liste, samt solgte til dobbelt platina i løpet av få måneder.

Låter som «Never Wanna Lose You», «Slow Me Down» og debutalbumet «Phases» har også satt store spor og bevist at CLMD har kommet for å bli på den internasjonale musikkhimmelen.

I 2017 ble CLMD mentor i den norske versjonen av The Voice – som første mentor noen sinne (i noe land) som ikke er vokalist selv. Han returnerer til programmet våren 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.