MUSIKK: Astrid S ute med EPen «Down Low»

universal

Astrid S har sluppet en splitter ny EP, «Down Low». EP´en, som består av fire nedstrippede og personlige låter, markerer slutten av hennes utsolgte «Stripped Down Tour», som har strukket seg gjennom Europa og USA.

– «Down Low» er en nedstrippet samling av låter som er inspirert av «Stripped Down Tour». Eller motsatt om du vil. Jeg hadde noen gamle demoer som jeg ville gi ut og bestemte meg for å prøve å ferdigstille dem og har brukt masse tid i studio med Eivind Helgerød (produserte Emilie Nicolas) i sommer. Jeg ble også så inspirert av prosessen at jeg skrev «Years» og «Favorite Part Of Me», sier Astrid S.

«Down Low» er Astrid´s andre EP-utgivelse i 2019, og følger opp «Trust Issues» fra forrige måned, som inneholder to nye låter i tillegg til de tidligere singlene «The First One», «Emotion» og «Someone New».

– Vi har spilt flere av låtene på turnéen, og det har vært utrolig spesielt å se publikums reaksjon. «Down Low» er en veldig genuin EP og føles nær mitt ståsted som låtskriver og artist i dag. Jeg er veldig stolt av den, sier Astrid S.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.