MUSIKK: Ane Brun ute med låta «We Need A Mother»

hes

Ane Brun annonserte nylig at hun høsten 2020 slipper to nye album. Nå er hun ute med enda en smakebit, i form av singelen «We Need A Mother».

– Teksten til «We Need A Mother» spinner rundt mine tanker og frustrasjoner rundt verdens tilstand, som jeg til enhver tid bærer rundt på, forteller Brun.

– Sangen er et direkte resultat av en firmakonferanse jeg deltok på. Åpningstalen handlet om viktigheten av å handle for klimaet og viktigheten av bærekraftighet, men ble kvelden ble avsluttet med et enormt og støyende fyrverkeri, der millioner av kroner eksploderte utover vannet. 

Les også:  Avind slipper låta "Puslespel"

– Det minnet meg på hvor dobbeltmoralske vi er, både som individer, firmaer og samfunn, meg selv inkludert. 

– Og om hvor vanskelig det er å være tro mot våre verdier, prioritere riktig og leve et sunt og bærekraftig liv. Vi er voksne mennesker som oppfører oss som ungdommer, og det er tydelig at vi trenger modne ledere for å holde oss på rett spor. Jeg husker at jeg følte meg frustrert, provosert og opprørt, og da jeg våknet neste dag skrev jeg denne sangen.

Les også:  Emma Steinbakken spiller tre konserter på Verket

– Det tok meg et par timer, men da jeg var ferdig, følte jeg meg lettet og rolig. Musikk er virkelig en måte å kanalisere følelser på hos meg, forteller hun videre.

– Som med mange av låtene på mine to kommende album, «After The Great Storm» og «How Beauty Holds The Hand Of Sorrow», føles “We Need A Mother” så riktig for tiden vi er inne i nå, i 2020. Mer enn noen gang trenger vi autentiske ledere. Mer enn noen sinne trenger vi å stå sammen, avslutter hun.

Les også:  Avind slipper låta "Puslespel"

Albumet «After The Great Storm» ventes 30. oktober.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.