Monobanks nye Mono Pay app vises på messe i London

monobank

Monobank skal vise frem sin kredittkort-app Mono Pay for Europas finans- og fintech-bransje i London. Fintech-konferansen Finovate går av stabelen i London i februar. På konferansen kommer det over 1400 deltakere fra over 300 av de største finansinstitusjonene i Europa.

Bedriftene som får holde demo er håndplukket av Finovate, og kun de mest innovative løsningene får bli presentert, skriver Finovate på sine nettsider. Monobank skal på scenen for å vise frem sin nye, innovative kredittkort-app, Mono Pay.

– Vi er veldig stolte over å ha blitt valgt ut av Finovate. Mono Pay er en whitelabel kredittkortløsning, og dette er en unik mulighet til å få vist frem Mono Pay til et publikum bestående av potensielle partnere, banker, fintech-selskaper og investorer fra hele Europa, sier banksjef Bent Gjendem.

Eneste fra Norge
Widerøe-kortet er første lansering på denne løsningen. Monobank har samarbeidet med Widerøe Flyveselskap for å lansere et kredittkort spesielt utviklet for Widerøe sine kunder.

Monobank er den eneste bedriften fra Norge som får holde demo i år, og den første norske banken i Finovates sin 12 år lange historie.

«Gamechanger»
I en demo får bedriftene syv minutter på å vise frem produktet sitt. Ingen PowerPoint-presentasjon eller video, kun live demonstrasjon av produktet.

– Mono Pay er blitt omtalt som en «gamechanger», og vi gleder oss stort til å vise frem de smarte løsningene vi har laget, forteller Gjendem.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.