Mobilisering av frivillige for cruiseskipet Viking Sky

norsk folkehjelp

Den frivillige innsatsen i forbindelse med evakueringen av cruiseskipet Viking Sky fortsetter.

Frivillige mannskaper har vært til stede i Brynhallen i hele natt. Søndag er nye mannskaper kommet til, slik at beredskapen rundt de evakuerte passasjerene fortsetter så lenge det er behov.

Norsk Folkehjelp har mannskaper i Trøndelag og på Østlandet som står klare til å rykke inn ved behov for forsterkninger.

– Det er en fantastisk mobilisering og innsats vi ser på Møre nå. Samtidig er det mange frivillige som står klare til å trå til fra området rundt hvis det skulle bli behov for det, sier generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Henriette Westhrin.

I Brynhallen har frivillige mannskaper stått klar med tepper og støtte til det de evakuerte skulle trenge når de kommer i land fra cruiseskipet.

– Vi har en helt fantastisk redningstjeneste i Norge som har stått på i mange timer allerede, og som kommer til å fortsette innsatsen så lenge det er behov. Nok en gang ser vi at folk slipper det har i hendene for å bidra når noe skjer, og et virkelig godt samspill mellom det offentlige og de frivillige organisasjonene, sier Henriette Westhrin.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.