Mine hjertesaker

kassandra frp

Det er så utrolig mange grunner til at jeg valgte å melde meg inn i FrP. Fremskrittspartiet har utrolig mye god politikk som jeg er veldig stolt av å fronte. Likevel har jeg noen hjertesaker.

Den ene hjertesaken er dyrevelferd. Det var virkelig en merkedag for meg da FrP i regjering, startet opp et etterlengtet dyrepoliti. FrP er partiet som tar dyrevelferd på alvor – endelig er dyrs rettigheter og velferd satt på dagsorden! En annen hjertesak for meg er likestilling – for BEGGE kjønn!

Det er veldig viktig for meg at man kjemper mot tvangsekteskap, æresdrap, jomfrutesting og den slags ukultur. Hvis jeg skal velge en hjertesak til, så må det være innvandring og integrering. Sylvi Listhaug har virkelig gjort en kanonjobb på dette feltet i en svært tøff periode, og jeg beundrer henne veldig mye for arbeidet hun har gjort.

Så har jeg selvsagt noen tanker om ambisjoner for fylket mitt, Nordland. Jeg ønsker gode skoler med gode resultater, med lærere som har et stort engasjement for elevenes psykososiale miljø samtidig som de innehar høy faglig kompetanse. Jeg vil også at Nordland skal ha et bærekraftig inntak av asylsøkere som skal bosettes rundt om i kommunene.

Sist, og ikke minst, er det enormt viktig for meg at skatter og avgifter reduseres – og at hele eiendomsskatten forkastes. Det skremmer meg at Ap-styrte Bodø by virkelig har fått kjenne på kroppen (og pengeboka) hvor enormt usosial og urettferdig denne beskatningen er.

Det skal imidlertid påminnes at dette gikk de på valg på, og de leverte – og det samme ville kommet til å skje om Arbeiderpartiet hadde fått makta tilbake til høsten – de gikk til valg på 15 milliarder ekstra i skatter, og dette ville de garantert leveret på. Dette må for all del unngås, da dette rammer vanlige folk som merker dette veldig godt i hverdagen sin. Heldigvis ser det ut til at det blir 4 nye år!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Kassandra Petsas

Lektor. Organisatorisk nestleder i Nordland FrP.