Michelins nye piggdekk topper årets vinterdekktester

vinterdekk

Michelin X-Ice North 4 er den store vinneren av årets vinterdekktester i hele Norden. Det nye piggdekket utmerker seg med rekordmange pigger og er nå tilgjengelig for norske bilister.

– Vi er utrolig stolte og glade over at vårt nye piggdekk leverer så gode resultater. Det viser at vårt arbeid med å utvikle dekk fungerer og at vi har det beste piggdekket på markedet denne vintersesongen, sier Peyman Sabet, administrerende direktør i Michelin Nordic AB.

Les også:  Tre leverandører kjemper om å bygge indrefileten på E6 Helgeland

De nye piggene er produsert utelukkende i Europa under kontrollerte forhold og med 100% resirkulert materiale. Nå høster Michelin-dekket toppkarakterer hos medier som Dagbladet, Motor, Svenska Dagbladet, og Aftonbladet. I tillegg har Michelin fått strålende omtaler i andre ledende nordiske medier.

Utdrag fra medienes testartikler:
«Michelins nye piggdekk er det beste vi noen gang har kjørt på is. Grepet er svært godt, det oppfører seg stabilt uten brå slipp under krevende forhold og er derfor svært sikkert.»
Dagbladet

Les også:  Revidert nasjonalbudsjett: Utviklingsfondet berømmer styrking av matsikkerhet

«I fjor vinter hadde dekket 96 pigger og var blant de dårligste på is. I år har det 250 pigger og utklasser alle under samme forhold. Grepet er eksepsjonelt bra.»
Motor

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.