Merete Hodne: – FN-pakten er folkets undergang!

merete hodne

Merete Hodne er en av landets mest omtalte kvinner den siste tiden. Årsaken var en disputt der en kunde hadde kledd seg i hijab og ønsket å få håret klippet i Meretes frisørsalong.

Merete nektet, og resten er som man sier, historie. Hun har senere blitt hengt ut som nazist og nå er hun i vinden igjen med kraftig kritikk av FN-pakten om migrasjon. Bodøposten.no har intervjuet Merete Hodne:

Du ble landskjent etter frisør-saken, hvordan opplevde du å bli hengt ut?

– Jeg er stolt over at hijab-saken ble omtalt i store deler av verden. Jeg fikk stort fokus på at hijab er et totalitært kvinneundertrykkende og samlende shariasymbol. Løgnaslaget og rettssaken mot meg er bare negativ og trist for alle parter vil jeg tro. Den skulle jeg vært foruten, men det er viktig å stå opp for seg selv og mot offentlig ondskapsfull mobbing og løgner.

Skal du fortsette som frisør?

– Jeg legger ned frisørsalongen ved årsskiftet. Det ble for tøft rett og slett. Stempelet er ikke til å leve med. NRK satte på meg Hitler stemme. Det har liksom ingen ende ser det ut til. Og er det noen som tar avstand fra nazisme, så er det meg!

Har du tenkt på en politisk karriere?

– Jeg liker ikke politikere. De tenker penger og makt. Det er ikke min greie. Jeg brenner for menneskerettigheter og rettferdighet. Det er noe politikere flest ikke tenker så mye på er mitt inntrykk.

Hva synes du on FN-pakten om migrasjon?

– FN-pakten er folkets undergang. Det er så skremmende at jeg har ikke ord sterke nok til å beskrive hva jeg føler og mener om den. Når en trodde det ikke kunne bli verre, er det bare starten vi har sett.

Hva skal du gjøre i jula?

– I julen skal min bedre halvdel og meg nyte stillheten i huset. De fire barna mine skal til Sør-Afrika på safari med sin far og nye kone i Julen. De får en opplevelse for livet, og det gjør meg glad og lykkelig. Barna er min største glede i livet.

Hva skal du spise på julaften?

– Jeg spiser helst svineribbe på julaften, men noen ganger må jeg nøye meg med pinnekjøtt. Flertallet bestemmer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.