Meløy Auto skifter navn

nordvik

1. januar 2019 ble Meløy Auto fusjonert inn i Nordvik AS. Bilverkstedene i Glomfjord og Halsa skifter nå navn til Nordvik.

– Målet med fusjonen er å drifte mer rasjonelt og samle konseptene under en felles merkevare. Nordvik er en sterk merkevare lokalt forankret i Nord-Norge som bygger på soliditet, langsiktighet og kvalitet, og det er disse kjerneprinsippene vi ønsker å bygge videre på, forteller Driftsleder ved Meløy Auto Glomfjord, Ragnar Rasmussen.

Nordvik består av 20 lokale bilverksted og bilforhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms. Sentralt er de Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra alle bilmerker. Meløy Auto som er en del av AutoMester-kjeden ble etablert av Nordvik i 2013 etter oppkjøpet av Halsa Auto.

Tore Mevik blir ny driftsleder for Halsa
Bilverkstedene i Glomfjord og Halsa har totalt 11 ansatte, hvor Ragnar har jobbet som daglig leder for begge avdelingene siden etableringen. Fra nyttår deles driften opp, og Tore Mevik blir ny driftsleder på Halsa.

– Tore har god erfaring som kunderådgiver og lang fartstid i bedriften, og jeg er trygg på at vi blir et godt team. Sammen skal vi fortsette å drive med det vi er best på, nemlig bil og verksted, mens fellesadministrasjonen i Bodø fortsetter å ta seg av det administrative. Å bli en del av et større system, gir oss blant annet bedre innkjøpsbetingelser som kommer kundene våre til gode, i tillegg til et tettere samarbeid på tvers av våre fagområder, avslutter Rasmussen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.