Martin klar for TotenRullen

idt

Verdensmestrene gjør opp om rulleskitronen når Team Kaffebryggeriet, lokale idrettslag og IDT arrangerer «TotenRullen». Lørdag 15.juni blir det rulleskifest på Toten med langrennsstjernene Martin Johnsrud Sundby og Hans Christer Holund i spissen.

– IDT har til nå reist rundt i hele Norge og levert ski til store arrangementer. Det at vi nå endelig får et renn utenfor døra gjør oss stolte og fornøyde! smiler markedssjef Morten Iversbakken i IDT.

Lørdag 15. juni blir det rulleskifest på Toten med langrennsstjernene Martin Johnsrud Sundby og Hans Christer Holund i spissen. IDT er én av arrangørene, og Iversbakken håper at mange vil ta turen og heie frem deltakerne.

Les også:  Statue av Glimt-legenden Harald Berg avduket i Bodø

– Vi ønsker å få til en så fin gjennomførelse som mulig, ingen fall og masse folk i løypa som kan gjøre dette til en folkefest for alle som er med, både arrangører, løpere og publikum, sier han.

Med to av Norges beste skiløpere på startstreken til femmila, blir det garantert god stemning langs løypa. Martin Johnsrud Sundby er en rutinert langrennsløper som tidligere i år tok sin første individuelle gullmedalje på 15 km klassisk under ski-VM i Seefeld. I samme mesterskap ble Hans Christer Holund verdensmester på 50 km fristil.

Les også:  Statue av Glimt-legenden Harald Berg avduket i Bodø

Som stolt leverandør av rulleski og slipemaskiner til det norske langrennslandslaget, sørger IDT for at verdensmesterne har skikkelig utstyr på plass. Under “TotenRullen” 15. juni har du selv mulighet teste ut rulleski-formen med IDT-rulleski på beina.

Alle løpere på 50 km (menn elite med FIS-poeng) vil få tildelt IDT-rulleski ved start til bruk i løpet. Det blir også sprint (11-16 år) og 20 km (f.o.m 17 år). Konferansier for sprinten er den norske komikeren Paul Håvard Østby som selv er fra Toten-distriktet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.