Marius Samuelsen – Gravity: Hør den her!

marius samuelsen

Det har vært stille fra Marius Samuelsen etter han gikk straka vegen helt til topps under musikkonkurranse-suksessen Idol i 2016. Ventetiden har opplevdes uendelig lang for de som har ventet på å få høre mer av den særegne stemmen de ble så glad i, og i dag er ventetiden over når Samuelsen kommer med en musikalsk gavepakke bestående av to låter – ”Gravity” og ”Out Of Order”.

Les også:  TV 2 lager dokumentarserie om Tina Jørgensen-saken

Artist, musiker og låtskriver Marius Samuelsen hadde bestemt seg for å satse på musikk lenge før Idol kom hans vei. De allerede høye ambisjonene, kombinert med det enorme talentet han fikk vist for det norske folk gjennom hele hans deltakelse i musikkonkurransen, sikret han til slutt seieren.

– ”Gravity” handler om å ha noe eller noen å kunne elske og å være glad i, et anker i livet og i hverdagen. Låta blir litt som en hyllest til noen. På den andre siden er ”Out Of Order” en låt som viser hva som kan skje dersom kjærligheten blir til sykdom og byrder for tunge til å bære. Jeg skriver mange melankolske tekster som graver dypt i den såre rot. Denne er en av disse. Sårheten er evig vakker, sier Marius Samuelsen.

Les også:  Roni Horns kunstinstallasjon i Havøysund åpner 30. september

Hør Marius Samuelsen – Gravity og Out Of Order her:

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.