Marcus & Martinus fra Nordland signerer internasjonal platekontrakt

universal

Marcus & Martinus starter det nye året med å signere en global avtale med Universal Music Group. Popduoen fra Trofors i Nordland har allerede en lang og innholdsrik karriere bak seg, og tar nå neste steg i retning enda større internasjonal etablering.

Marcus og Martinus Gunnarsen (17) har brukt god tid på å planlegge neste del av karrieren. Etter et innholdsrikt 2018 med to utsolgte europeiske turnéer – én av dem som spesielt inviterte gjester av verdensstjernen Jason Derulo – ble fjoråret i stor del brukt til å kartlegge veien videre som voksne artister.

Den internasjonale interessen for de snart 18 år gamle tvillingene er enorm, hvilket fire utsolgte arena konserter i henholdsvis Finland, Hellas, Tsjekkia og Sverige sommeren 2019 tydelig vitner om. En stadig voksende fanskare av «MMers» venter utålmodig på neste trekk fra Marcus&Martinus.

– Å jobbe sammen med Universal Music synes vi er veldig stas, det er en utrolig flink og fin gjeng, og nå er vi veldig klare for å jobbe i studio og lage mer musikk! De siste syv årene har vi vært på turné hvert år, og nå har det vært fint å kunne ta oss god tid til å jobbe med å finne de beste å jobbe med for veien videre i karrieren vår, sier Marcus Gunnarsen.

– Universal Music har mange artister i stallen som vi respekterer og beundrer, og vi er stolte av å være en del av denne gjengen. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med alle de flinke folkene og er veldig spent på hva vi skal få til sammen, sier Martinus Gunnarsen.

– Vi gleder oss til å ta fatt på neste kapittel i historien om Marcus og Martinus. Det er en ære å bli en del av det eminente teamet. Team M&M har brutt barrierer og på unorsk vis rullet over Norge, Norden og ut i Europa. De jobber utrettelig uten stans og smitter alle rundt seg med energi og entusiasme, sier Managing Director i Universal Music Group Norway Bjørn Rogstad.

Samtidig som ny platekontrakt er signert, har popduoen også inngått en global bookingavtale med Paradigm Agency, hvor de er tilknyttet samme team som bla verdens artisten Shawn Mendes.

En ny Europa-turné i 2020 er allerede under planlegging, og Marcus og Martinus gleder seg veldig til å reise ut og spille for fans i hele Europa igjen:

 – Vi er veldig glade for å jobbe med Paradigm Agency på live delen av karrieren vår. Å være på scenen og opptre er det absolutt beste vi vet, og vi ser fram til å jobbe sammen med en helt rå gjeng med masse erfaring fra de aller største live scenene i verden, sier Marcus.

– Vi er veldig stolte av å ha funnet det beste teamet for alle live jobbene våre. Det er en ære at så flinke folk som også jobber med superstjerner som Shawn Mendes vil satse sammen med oss. Det blir vi veldig stolte av, sier Martinus Gunnarsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.